Kako radimo

Naš posao je
najbolji na svijetu.

Časna riječ.

Asset 1

Gušti su gušti... Radit' nas pusti!

Mi smo mala banda dizajnera, arhitekata i istraživača koji se pojedinačno odazivaju na imena Marina, Nika, Dorja, Iva i Luka.

Kužimo se u lijepo i funkcionalno – od vizualnih identiteta preko ambalaže do oblikovanja interijera i proizvoda.

Volimo biti u blizini alata i koristiti ruke. Režemo, lijepimo, 3D printamo, modeliramo, mjerimo i prototipiramo...

Rado bismo radili nešto s vama ili za vas – ako trebate ideju ili sami imate jednu, javite nam se i stvorimo nešto super!

Kako radimo?

Fotoistrazivanje

Istraživanje

Analiziranje teme, učenje i istraživanje temelji su na kojima kasnije gradimo ideje, pa moraju biti odrađeni kako spada – bez žurbe i temeljito. Ponekad je zadatak jednostavan i tema poznata pa se ideje samo množe, no često su upravo teži zadaci oni s najzanimljivijim rezultatima.

Foto Oblikovanje

Oblikovanje

Proces u kojem si (barem na početku, dok smo daleko od rokova) možemo priuštiti par dana slobodnog maštanja, najuzbudljiviji je dio procesa. Ideje pršte na sve strane, čini se da se nikada nećemo moći odlučiti za SAMO JEDNU od svih ovih verzija, biraju se boje, testiraju se materijali.

Foto Prototipiranje

Prototipiranje

Kad dođemo do prototipiranja, znači da smo većinu odluka donijeli i mašta se nakon svega divljanja ipak malo primirila (najčešće je prizemlje prvi uzorci). Sad se u miru i koncentraciji posvećujemo „peglanju” detalja, ispravcima grešaka i finalnoj doradi.

Foto Proizvodnja

Proizvodnja

Negdje između euforije izrade prvog prototipa i zadovoljnog korisnika koji s osmijehom na licu prima svoj „friški” proizvod, smjestila se najzahtjevnija etapa u životu proizvoda – proizvodnja. Ovisno o vrsti, namjeni i količini, proizvodnju obavljamo u svojim prostorima ili kod partnera.

Sviđa ti se što vidiš?
Javi nam se!

Suradnici